Glappsladd

Igår åkte vi med lilla plopp till hovis, dags att sko bak tyckte jag. Han var lite tveksam tills han tog av pjucksen, då höll han med. Han tog även lite på fram så att benparen skulle komma i fas (vi åkte ju dit typ 2 dagar efter hon kommit med en tappsko och då skodde han om fram). Av någon anledning så har de i danmark lagt på lite väl stora skor, så Jörgen gick ner ett skonr för att minska utlägget på skorna, vilket förmodligen är anledningen till att rök där i början.

Idag ska plopp på Anna träning (plopp är numera C's nya smeknamn), nytt ridhus ska bli spännande! Hon var lite spänd i Brantshammar första gången, men lugnade ner sig sen. Hade tänkte tömköra P, men får se om mor gör det istället - hon tyckte det var förtidigt att göra't kl 8, "De måste ju får frukost". Jaja, P äter fort som tusan ändå, han hinner! För jag måste rycka in över lunchen på jobbet en kortis, och sen tillbaka.

Annars så är hästveckan ganska så klar. Någon som vill se en planering?
Mån - vila alla djuren
Tis - Plopp till Anna, P tömkörs, Rs ägare rider honom
Ons - Plopp skritta ut, R och P till ridhus, rida ut på T
Tors - Plopp och R tömkörs (Rs ägare tömkör honom), rida ut på P, T ut eller ridhus
Fre - vila alla djuren (brandövning på jobbet hela dagen)
Lör - T på Sten Lindgrenkurs, rida ut på Plopp och P tillsammans med R och hans ägare
Sön - R och Plopp på Sten Lindgrenkurs, skritta ut på T, rida P
Klart!

Bloggande ligger lite på halvfart, för min laddare till datorn har pajat. Glapp någonstans, så den ger ström ibland, som t e x just nu. Måste beställa en ny (läs: be pojkvän göra det), suck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0