På tur med Plopp!

dsc00714 (MMS)

På tur med Plopp!


C in aktion :)

 

En bild på mig och C från hennes första tävling på
Stigsbergsgård! I tisdags gick hon även felfritt 60 cm på en Pay and Jump på Märsta Ridklubb och fick då sin allra första sidenrosett!! Stolt man blir då ;)

Filmer Stigsbergsgård

Här kommer filmerna från Stigsbergsgård där vi var i helgen, red en 110 på T samt deb på C - hennes första riktiga tävling gick i 60 cm som hon gick felfritt! Fina fina häst som var cool lugn hela dagen, reagerade lite på högtalarna men inte annars!

T, vi kom 2a!:


Och C, i hennes debut!:



Red P i 1m oxå, med ett skitpet men han kändes fin och taggad som tusan! tyvärr knasade kamera då :/

Min fina tröttfis!

dsc00634 (MMS)

Min fina tröttfis!


T är törstig! ;)

mms_img-10991581 (MMS)

T är törstig! ;)


Filmer från våren och flashback från min och R's tid tillsammans <3

Ja, men då fortsätter vi med Rs rundor från våren. Vi debuterade på 115, 120 och 130 under våran vår tillsammans, placeringar i 120 och 2 ner i 130 vilket jag är super nöjd med. Kommer inte ihåg hur långt jag har lagt upp filmer här, men ska se vad jag hittar i youtube-arkivet!

finalen i div 2 och 115 deb. Vårt lag vann denna omgång!! Och kom 6a totalt :D


Meeting i Älvkarleby, 110 och vi kom 6a!


120 debuten!! Felfri och vi kom på en fantastisk 4e plats!!


Vår andra 120, var nolla i grunden men som ni kanske förstår när ni ser filmen så trodde jag att muren revs så jag gick ut efter grunden - men vi var ju felfria!! Jävla skit annars! Men eftersom vi var felfria i grunden så 130 kvalade vi ändå! Och jag hade def. varit placerad om jag inte hade begått det misstaget. From nu rider jag alltid in i omhoppning - oavsett ;)


Märsta, jag red 2 st 120 på honom, ett skitpet i första men kom på 13e plats iaf :) Hade 3e snabbaste tiden ;)


Nu gick det bättre! Inte lika fort men felfritt och en 6e plats! Definitivt 130 kvalade nu!


Vad kom att bli vår sista start tillsammans :( ramlade oturligt av i 120 (ingen film därför) men 130 starten var helt fantastisk - kändes så himlans bra! två pet pga mig som inte behöll coolt och fick honom lite flack på 2an och inte tog tillbaka ut i kombinatinen - men som han hoppade och jag red riktigt bra om jag får säga det själv!


Ja - det var lite från Rs och mina tävlingar. I början av våren var det mkt div2 starter eftersom jag var lagledare för dom, han var felfri i alla lagstarter! men oftast hade jag ett skitpet i förklassen :/ placerad i förklassen i Djursholm tror jag det var iaf :)

Men nu är han som sagt lite halt, massör kommer ut idag och sen ska han in till vet. om ngn vecka. Så det blir inga mer starter innan han åker tillbaka till ägaren och då kommer jag förmodligen inte ha så mycket tid att rida honom och då blir det därför inte så mycket tävling - iaf inte på den nivå vi var. Men jag får satsa på C, T och P istället!

RSS 2.0