eftermiddag

hemma från skola och hästar. Red i parken med mor, blev en del trav samt en liten sträcka i galopp. Det är lite intressant att galoppera på honom må jag säga. ungefär som att sitta på en raketmotor som närsomhelst hoppar åt olika håll. tur att jag gick först. Travade lite mer sen, tror han lugnade ner sig på slutet... Gulls var som hon brukar.

Nu - soffmode och sedan mat!!! kan äta en häst känns det som no offense my 4leggedfriends. sen är det rapportmode som gäller.

helgen blir full rulle - rida 3 hästar imorgon, hem till pojkväns mormor på middag, tävla 2 hästar på söndagen. ska nog gå.

 

Note to self:

Köp analysbiljett!

 

over and out.


morgon

ny dag, ny grå dag för att vara extra tydligt. 3 timmar föreläsning och sedan lite övningsjobb samt rapportskrivande väntar. Jag är helt obeskrivligt exallterad. Verkligen. Ska försöka hinna rida ut med mor i eftermiddag oxå, innan det förbaskade mörkret tar vid. Suck - hata denna period. inte ens julen är trevlig längre. Ser dock nästan framemot att jobba julafton - det är faktiskt mysigt (okej, det här kanske låter konstigt, men på mitt jobb är det faktiskt det). Och sen komma hem och föräldrarna har ställt fram pepparkakor med grönmögel ost samt pizza ;) Det är jul det!

Räknade ut att gul blivit riden i nästan 13 v nu. Borde börja öka på lite. Travar väl runt 15 min 4-5 ggr/veckan nu... en galopp snutt åker in då och då för att han inte ska balla ur helt. Dock på så mkt rakt spår som möjligt.

Ser fram emot söndag - första starten på Pondus och debut i 110 på Triumf. Min andra tävling sen april. Behöver jag säga att jag redan är nervös?. Men jag har världens bästa runt mig, så det ska nog gå bra :)

 

over and out.


dags då

Dags att hamna i samma träsk som alla andra. Önska mig hjärtligt välkommen nu. Tack.


RSS 2.0