Do or do not - there is no try!

Nu är det kallt - igen! Fick skrapa rutorna på bilen imorse - INTE OKEJ!

Hur som haver, hästarna knatar på. P har lyckats slå på sig p knäet, vä fram, och är lite svullen men inte halt. Det har gått ner avsevärt, hade magnet och BoT paddar på första dygnet dessutom vilket gjorde jätteskillnad. Men han tömkörs förnärvarande tills det är borta. T skrittas på av hans ägare, och R går på han med. Var och hoppade lite i fredags, gick sådär men han hoppade fint. Nästa övningsprojekt är saker i oxrar, saker i räcken är avklarat nu. Igår red Rs ägare honom, galopp i parken så idag tänkte jag ut och skritta.

P och R fick massage i onsdags, P måste få upp sina ryggmuskler mer nu men var avsevärt bättre i kors/länd än sist i princip bara småsaker kvar. R var lite spänd över ryggen dock ev träningsvärk eftersom han gick så bra på söndagen. Lite kort i musklerna baksida lår så de skulle vi massera lite samt sträcka ut ryggen på honom. Men annars tyckte hon att han såg superfin ut i musklerna, inget spänd i kors/länd. Hon sa att de syndes att han algt på sig muskler! Roligt!!

I dag, efter jobbet, blir det ponnyhoppning - de ska på debutant hoppning på klubben nästa helg så det är lite finslippning bara och motivationstärkande :) De mesta brukar på galant sålänge morsorna håller sig därifrån ;) Men det viktiga är att barnen har kul, då lär dom sig, och att man avdramatiserar saker som avramlingar och dyl - de händer, räkna med det. Men man måste tuffa till sig och göra om det igen, igen och igen. Och vara bestämd. Antingen göra, eller inte. Som Yoda säger "do, or do not - there is no try" - det är så sant. Att försöka hoppa ett hinder går sällan bra. Att hoppa ett hinder går bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0