Sten Lindgren kurs 20-21 nov

I helgen är det kurs för Sten Lindgren på Brantshammar, red fösta passet igår och det gick hyffsat. Återkommer med mer info efter sista passet idag. Samtidigt är det WoW-cup på Veda, men hittade som sagt ingen reserv och ville avsluta min säsong inom tävlandet på topp så valde träningen.

P knatar på, nu 2x20 om dagen, har lagt in lite tömkörning oxå, i skritt, för att börja muskla lite över ryggen. Har börjat ge honom lusern (i stråform, gillar inte pellets) vilket gör att han får energi men inte blir så pigg. Sist sjönk han ur väldigt mkt, men han har hållt lite bättre över ryggen nu med lusern. Svårt, men för mkt energi blir han ännu piggare men behåller lite mer, utan den blir han lugn men tappar. Detta plus att han ser ut som en ullig gullig gul teddybjörn med tomtefar-mage.

Var i ridhuset med T i fredags, travade lite mer travbommar för att muskla igång honom försiktigt, lade in några upphöjda oxå och han gjorde det bra :) ett litet 50 cm skutt blev det oxå ;) Men travbommar tror jag på, mkt och varierat. Just nu på rakt spår, men sen mer upphöjda, längre sträckor och på volt. Bra för bakbenen och takten. Han kändes mkt piggare oxå än sist, orkade mer, men så har han fått mer havre sista tiden oxå :)

G och P blev vaccinerade och fick tänderna raspade igår oxå, så nu får iaf G ta det lugnt ett par dagar, P får nog fortsätta som vanligt med promenader, det är lugnt nog för honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0