Feber och fri

är vad som har drabbat R nu i ett par dagar. Började i måndags då han kom in från ahgen med över 39... sen sjönk det under natten, men kom tillbaka under dagen. Igår var det över 40 (40,2 för att vara exakt) men idag var han feberfri. Får dock hålla ordentlig koll närmaste veckan, hörde en tjej vars häst hade samma sak, var feberfri ett par dagar sen kom en ny topp. Men sen vart den bra, dock vilade den 3 veckor efteråt, och R får nog göra ngt liknande + att Rs ägare få ta blodprov för att kolla att han är helt frisk. Även T har haft en temperaturstegring, och ev P med men bara några tiondelar. Så det verkar vara ett litet virus som går runt, så nu blir det att hålla sig på hemmaplan några veckor och göra det bästa av ridsitationen. Härligt med snö då! Mer snö så man kan rida på vägarna och i sommarhagen istället!

På torsdag ska P på återbesök - då håller vi tummarna att jag får börja rida lite, för nu börjar det bli ohållbart att gå med honom. Eller gå, åka efter honom är snarare det jag gör. Försöker tömköra lite på banan, men då far benen och ryggen åt de flesta håll så det går sisådär det med...

Har även beställt en ny tävlingskavaj, tror den kommer i mitten av december. En antracitgrå Pikuer modell Skarlett fick det bli, hoppas den passar nu och är snygg i färgen. Hade siktat, och siktar nog fortfarande, in mig på en annan model och färg men vill även ha en klassisk och en som inte är svart helst. Men om den grå är "ful", så tar jag en svart där. Beställde från Annemarie på WoW i Vallentuna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0