Varmt och skönt!

Mor och jag skrittade ut på P och G innan vi åkte till tandis med honom, lite klättring blev det. Veterinären hade egentligen inte så mkt att göra, hans tänder såg helt okej ut och det hade inte blivit några sår i tandköttet. Hon raspade ner några tänder där det "höll på att bli" vassa kanter, lite i fall att eftersom han är vääädligt känslig för minsta lilla vass kant. får se om det känns ngn skillnad i morgon, men nu har vi kollat det iaf!

hon tyckte oxå att det var bra att kolla upp det först, eftersom han har en liten tand-historia bakom sig med mkt vassa kanter och ärr i tandköttet av det, och att vi håller jämn koll på honom! ¨

Gjorde en liten "kupp" i stallet och flyttade på hängarna till greparna, hehe. Tvättmaskinen stod förut under trappan upp till loftet, men står nu i sadelkammaren, vilket gjorde att man fick världens utrymme under trappen! Så jag skruvade ner hängarna från väggen i stallet och skruvade fast de på väggen under trappen så greparna och sopborstarna kommer undan lite :) Blev riktigt bra faktiskt, och det finns plats för mkt mer!

Och nu hoppas vi att värmen håller i sig lite, idag var perfekt!

Usch för sånt här väder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0