Skitväder!

Suck, idag öser det ner!! Tur att det är ridhus på LL iaf, red T och R där!


T hoppade jag lite med, hade byggt upp en linje på ena långsidan med oxer-räcke 17,5 m (4 språng) som man kunde hoppa åt både håll, samt en "dogleg" fårn räcket på den linjen till ett räcke med 20,5 m (5 språng) samt två block med 18m mellan på andra långsidan. Värmade upp lite över blocken, varierade 5 och 4 språng, och sen hoppade vi lite grann, avslutade med linjerna lite i varierande ordning på 120 ungefär, vilket kändes bra! Måste komma ihåg att inte "stressa" på honom när hindrena blir högre, utan som Annica sa sist att han inte behvör gå fortare (vilket lätt blir synonymt med längre) bara för att hindrena blir högre.

R ledde jag och longerade först (ledde + skrittade även ut på honom igår) och då såg han super fin ut - framåt och allt! Sen red vi runt i ridhuset och cirkulerade runt allt superfarliga hinder och bajshögar ;) Men han slappande av tillslut. Red även block-linjen på honom, men bara på 5 språng för att ha mer koll på galoppen. Tog även ett litet lågt räcke med överdrivet läskiga mattor under, bara för att han inte skulle skygga så mkt för det, och det gjorde han inte heller efteråt :)

P fick vila igår, eftersom jag bara hann med en häst innan Jennifers student, men ska ut och rida honom nu i em, och fixa iordning lite i stallet :) Nu när det har regnat så mkt kanske man kan rida lite på grusvägarna, för i Parken lär det vara kladdigt värre :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0