130 kvalade!

skriver mer imorgon, men dagens 120 start på T slutaden med en 2a plats!!!!! I vår 2a 120 tillsammans så får vi vår 2a felfria ritt, vilket resulterar i 130 kval!! T var så himla fin idag, kändes lite matt på framhoppningen, så hoppade inte så mkt samt att Annica oxå tyckte att han såg lite matt ut och påminnde mig om att vara lite "tuff" inne på banan - vilket gav resultat!

P och R vilade idag, T ska få en vecka utan ngn på ryggen, sen lite skritt och promenad bara, sen är det trim inför nästa tävling!!

Måste bara skriva hur bra följande tjej red i lördags - har aldrig sett henne rida så bra på tävling! Lugnt och avslappnat, fortsätt så och glöm inte dom rundorna!!! Det är sådana rundor man ska sitta och titta på innan nästa tävling för att få in känslan!! För T är det rundorna i helgen, och för P rundorna i märsta sist (han var matt i helgen, men fin ändå!)

Nu är T hemma hos oss dessutom = ALLA hästanra hemma!! T stannar t o m augusti, men ändå :) Han har hittills konstaterat att Fibergi är äckligt, att halm är gott, att R är en efterhängsen apa och boxen är som en svit ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0