Äh, snöstorm?

Men visst är det lite mysigt ändå? Att vara inomhus vill säga. Lika mysigt var det inte att åka ut till stallet och mocka... Tog ett majoritetsbeslut med Ulla i stallet att hästarna ville komma in och äta lunch, det vill det. Så vi sprang omkring och fyllde på vatten och la ut mat och sist in med hästarna - som typ sprang in. Hade svaga funderingar på att åka till ridhuset ändå (annette hade ringt imorse och sagt att träningen var inställd, men jag funtade på att åka ändå, innan snön kom) men kom sen att tänka på hur dumt det skulle vara att köra hög lastbil i denna blåst. Att rida på banan kändes oxå sådär, så både G och P samt Emil får vila idag. Åker ut och borstar lite senare i eftermiddag. Och att åka ut till lilla lundby nu ikväll är icke aktuell, tyvärr maggan. det är tillräckligt spännande att åka till vårt stall.

Men jag tröstshoppade lite istället, hehe. G hade trampat sönder sina bakskydd, så en sväng till Hööks löste det hela, det blev följande (med fluff på insidan samt lite reflexer på, får se vad dom tål, inte så dyra iaf, 129:-) Sedan tog jag en sväng till Horze där en ny "skrubbabortbajspåbakbenen-borste" och en ny remontgrimma inhandlades till P (en sådan som man kan ändra på även framtill på nosen och inte bara baktill).
Stockholm Ridsport så spontanköptes ett schabrak från samt karledsskydd från Lamicell, eftersom P har fått skav på sidorna av kotleden av dels sina nya och därmed dyra Proffesional Choice boots, men även av gummibootsen efter detta, så innan de dyra bootsen från Eskadron inhandlas (boots med fluff), så tänkte jag pröva den något billigare lösning för 79:-!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0