6e Januari 2010

Har jobbat en del, så därför inte skrivit så mkt här.. Hästarna har tagit det lite lugnt pga kylan och så... har varit ute och travat en del på snöiga vägar, så det har blivit lite konditionsjobb iaf... Tömkörde P häromdagen, vilket gick riktigt bra! Hade tömmarna direkt via ringarna och bettet så man kan byta varv hur som helst, vilket vi gjorde - "körde" som i en åtta på banan, fast en åtta med en extra ring - dvs som tre små 10 m volter mitt på banan i snön, jobbigt men han gjorde det mkt bra! Skulle vilja lära mig att trampa honom via tömkörning, borde funka han kan iaf trava i mkt samlad trav :)

Har tömkört Triumf oxå, han kan inte trava i samlad trav ;) Han har som P, långa raka bakben och har inte riktigt lärt sig att rappt dra upp dom för att sedan vila på steget länge... men med träning så ska det nog gå, har bara tömkört honom 2 ggr nu... i vä varv kan han tom göra lite öppna (vilket är svårt nog när man rider...) men hö varv är jobbigare, så där måste vi jobba! Skulle tömkört honom idag, men 20 minusgrader sätter nog stopp för det, inte nyttigt varken för mina eller hästens lungor! Dessutom är Lilla Lundbys ridhus inte isolerat så det är råkallt där inne, hua!

Ska hoppa Triumf lite på lördag, och en förmodlig markarbetskurs på 16-17/1 med P är på intågande :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Inte bestämt mig, det är en sån fin häst (dock svår både och rida och hantera) och skulle egentligen passa en elitryttare bättre. Nu när man gjort allt grovjobb med henne haha



Vad kul att du skaffat blogg :D

2010-01-08 @ 08:28:13
URL: http://hobbyryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0