Lycklig P!

Igår tömkördes P, vild och galen var han allt i mörkret och gjorde konster och rörelser som om det var ett inträdesprov till spanska ridskolan. Blev inte bättre när bilrutor skrapades, farliga grejer det där. Men han var fin innan allt bröt lös iaf, gick i bra form och gjorde lite mer snabba av-och igångsättningar i trav/skritt. Svårare i vänstervarv att hålla takten, måste öva på det. Han är snabbar i högervarv med bakbenen.
R fick gå en ponnytur med hans ägare och dotter ovanpå, passade honom bra tror jag ;)
P ska få gå ut i stora hagen med pojkarna idag, eftersom Gs stokompis nu får gå i vanlig hage och då vill vi inte ha P där igen (de "känner" ju inte varann, de har P och G gjort i 5 år...) så han lär nog bli överlycklig! Så nu håller vi en tumme att det inte händer ngt dumt igen med olyckskorpen!
Men idag får hästarna vila :) Eller ja, T ska tömköras, men de andra får en dags paus.

Sen är det personalavslutning på jobbet, vi ska äta julbord på Gillet i Uppsala. Julbord, för det har jag ju inte sett de senaste 2½ veckorna, men men ska bli skojs - och en anledning att klä på sig normala kläder! Har ju i princip växlat mellan ridkläder, jobboutfit och tights/kofta sen augusti så varje tillfälle att utnyttja garderoben tas i akt!

Måste försöka inhandla de sista julklapparna oxå, familjen är klar, men lite kompisar och hästägarna oxå (Ts är redan klar, men Rs är lite svårare...).

Nu kan de till och med stå nära varandra, och jag har sett dom äta ur samma hö-hög! Så försök inte ni två, jag vet att ni tycker om varandra! Tror det är någon form av syskon-kärlek mellan dom ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0