Ett Lyckat Återbesök!

Ja, vi var alltså på ÅB med Pommac på Ultuna idag, efter operationen han gjorde då han fick in en tagg i senskidan för 6 veckor sen. Under den tiden, han stod 2 v på Ulltuna, så har han skrittats för hand samt att vi har stretchat knäet noga efter varje gång. Och gissa vad - Han är frisk!! Hon tyckte sig inte känna någon skillnad i rörlighet när hon böjde de båda framknäne, en lite reaktion efteråt på HF men som förmodligen är att det stramar lite i senan bara men de släppte efter 1m typ. Annars såg han kärnfrisk ut, om än ngt tjock (hrmm.. 620 kg....). Så det var verkligen superhärligt!! Och Karin Holm, som vi åker till, sa att vi hade gjort ett superbra jobb med stretchingen vilket förmodligen är anledningen till att han var bra idag. Full rörlighet i knäet med andra ord, vilket är lovande för framtiden, minst sagt!
Så nu får han ökad motion, vi ska börja med att ha honom i stor hage ett par dagar (han får gå med G, eftersom hon har varit själv och det gick superbra), sen börja skritta och hon trodde att i Januari redan ska jag kunna jobba honom i alla gångarter utan problem! Så nu är det bara på med hockeyutrustningen och köra på, haha! Pigg som satan är han och han blev minst sagt glad över att få komma ut i storhage, och kommer nog bli ännu gladare när han får gå ut med killkompisarna som är lite mer busig än gamla tantan G ;)

R har slitit av sif HF sko, förmodligen i deras race i hagen häromdagen, så han får vila lite till. Förhoppningsvis kommer Peppe ut imorgon em och slår på en. Lite snopet eftersom han ska skos helt nästa fre, men men...

Annars knatar det på i kylan, vattnet fryser fortare än kvickt så vi får åka ut flera gånger om dagen och se till att de har vatten ordentligt. Imorgon ska jag ta mig den veckliga turen på T, kanske går ner till Parken och rider lite på dagtid vi får se. Hoppas iofs att grusvägen ska vara lagom snöpackad nu, det vore perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0