Sten Lindgren tärning 20-21/11

Helgens träningar har gått super duper bra!!! Gamla G har skött sig stårlande trots att hon knappt hoppat ngt i år - men det kändes som om hon inte hade gjort annat!

igår var det som sagt mkt lydnad, klockan, hoppa med galopp bommar - trodde hon skulle vara stel som en pinne av träningsvärk idag men icke! Mjuk och fin (så som bara gullan kan vara när hon är "mjuk och fin") travade och galloperade vi fram :)

började hoppa över galoppbommar, bom-bom - föhöjd bom - ett glaoppsteg till en bom som sen blev räcke och sen oxer. sedan blev det "ut i hörnen"träning! bommar låg runt så vi inte kunde gena och det blev kort anridningar och kora svängar efteråt - och G skötte sig strålande!!!! :D
en gång fick vi ett stopp, men det var för att jag itne hade henne framme i svängen.. red förbi ett räcke som kom väldans fort oxå - men sten tyckte som jag att det vär bättre än att styra på och få ett skitsprång där hon förmodligen bara plöjt genom hindret :/ Men hon har hoppat kalas! lugna fina språng med säkert cm-marginal ;) och bakbenen har varit fina hela helgen, var i ngra gånger fram men inget märkvärdigt och inga pet så (dvs, inga gullan-pet...)

Jag är toknöjd! Hon har klarat det galant! Sten var oxå mkt nöjd - han sa att nu är hon inte så stressad längre, och att vi ska hålla det på den nivån och inte kräva mer, hon är ju trots allt snart 18 år gamla tantan! ;)

Nu blir det en lugn vecka för G, mkt pessoalonge, sen får vi se när vi hoppar igen. Kanske åker iväg ngn gång i vinter med Vicky och skuttar lite grann bara..

Nu väntar tandläkare och två hästar som ska klippas!

OAH /Å

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0