same old

Fredag

gymmade en kortis innan jobbet:
25 min på löpbandet
rygglyft 3x15 med 5 kg vikt
triceps 3x12 med 12,5 kg
bensparkar: 2x12 per ben med 15 kg på varje ben (alltså ett ben åt gången) och sen 2x12 med 20 kg (båda benen samtidigt)
crunches 3x12 med 21 kg
situps på balansboll - statisk träning 20 sek i jobbigaste läget, vila 10, 20 nya sek... detta x3
benböj med skivstång i ställning, 3x12 första 25 kg, andra 30 kg sista 40 kg...
bröstmuskler 3x12 med 21 kg
armpushes 3x12 med 5 kg

Lördag

Först två hoppträningar, en med kidsen och en med vuxan. Kids 1 blev lite besviken för hon fick inte galoppera... Kids 1 måste lära sig att galopp inte är allt. Kids 2 har en ponny som hoppar bra när den kommer igång, men får kämpa som en gnu innan. kids 1 rider bra på marken, kids 2 rider bra i hoppningen. nej nej, inte alls en svår lektions planering.. inte... Nästa gång för dom galoppa lite mer, men först måste dom hitta balans! Kids 1 har bra balans på marken, Kids 2 i hoppningen.

De vuxna var mkt duktiga, på olika nivåer men de skötte sig utmärkt :)

 

Själv:

Konditionstärning med P på vägen - 4 vänder trav 1 i skritt - 1 trav, 1 galopp, 1 trav, 1 galopp, 1 skritt - samma som sist en gång till (kortare galopp). Sen en sista i trav och ordentligt avkrittning. Teddybjörnen måste klippas är slutsatsen av detta.
G åkte på hoppträning för Sten och skötte sig utmärkt. Han inte rida fram i vä galopp ordneligt (läs: inte alls) så hennes högra bak kom inte igång som jag hade velat. Detta märket.

Vi började på klockan, i höger gick den skit bra (typ bästa någonsin) med bommar på marken, i vänster var det värre/ sämre mend godkänt för att vara G. Sen blev det lite galopphopp med bom innan hinder, 1 och 2 språng mellan hinder och bom och varierat oxer och räcke samt varv. Sedan lite kombinationer, räcke-räcke med 2 galoppsprång mellan samt oxer-oxer med 1 galoppsprång mellan. Samt lite dog-legs med 4 språng in i dessa kombinationer. Hon var faktistk fin för att ha hoppat så pass lite. Hoppas bara hon ga gå imorgon ;)

OAH /Å


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0