Full fart mot helgen!

Idag blev det ett kort gympass innan stallet och jobbet.
 
Började med 3 km på löpbandet, först km utan lutning, sedan ökning med "1" i lutning för varje km.. kände mig sjukt seg i benen, men tror det beror  Roffe-träningen igår. Är inte riktigt van att rida dels Trulle och dels hoppträning (har ju inte blivit så mkt sånt på senaste tiden...)
Sedan blev det (som vanligt)
3x15 med 5 kg i rygglyft
3x12 med 5 kg i armpushes
situps på "halv pilatesboll" 100 stycken
2x12 bensparkar 20 kg och separata ben (dvs, ett ben åt gången)
2x12 42 kg med båda benen samtidigt (bytt maskin..) - här bör man kunna ta dubbla! dvs, kan du ta 20 kg på ett ben, så minst 40 kg när båda benen är samtidigt.

3x12 med 30 kg 2 första gångerna och 35 kg sista - lägre vikt eftersom jag gick ner längre, dvs mer än 90 graders vinkel i knävecken - då tränar men mer insida lår och rumpa, annars blir det emr framsida lår och rumpa
3x12 (på varje ben) knäböj med 14,5 kg stången på balansplatta
"roddlyft" med 14,5 skivstången - tränar axlar, tri-och biceps.
Stretching som avslutning och några till situps!

Sedan blev tömkörning för P:s del, så lite mer springandes där, samt att edet är ett halv gympass att hämta honom i hagen i all lera som är där! ;)

Har även jobbat lite idag, kändes skönt men var seg i benen... ska jobba imorgon med, samt klippa 3 hästar i helgen! Najs!

Och på söndag blir det julmarknade med de bästa! Åh, snart kommer vi typ inte ses igen, suck... kommer sakna universitetstiden och alla vänner man fått!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0