Hej vårt vinterland!

SNÖ!!!! Lovely! äntligen kan man rida ute igen! Dock tycker P att det var lägligt att trampa av sig en sko, och är numera lite halt pga det... suck. Dock invigde jag och G sommar hagen i 4 dm snö och månljus igår aaaaaaa, härligt!

 

Gymmnade lite även sista, ungefär samma lika som program som förra gången

3 km löpband

rygglyft, situps, benböj (med 50 kg), bensparkar, axel och bröstpress (21 kg) knäböj på balansplatta 1 ggr och utan 2 ggr med 14 kg, axelpushar uppåt.. ja typ så. har lite träningsvärk idag, men inget märkvärdigt.. glömde stretcha är nog därför

Nu ska vi till brantshammar med G, sedan blir det promenix med P, efter det hem och duscha en snabbis, för att sen åka till märsta och handla lite PANIK julklappar (mål:apoteket, systemet, kicks och carmen på två timmar....), för efter det blir det jobba av!! 14-slut idag, 10-slut julafton och juldagen, 8-16 annandagen på Sigtunastiftelsen, sedan börjar 1½ vecka på Håtunaholm.

Erik kommer förmodligen iväg till Thailand idag, ca 20 timmar försenad :/ bör landa kl 04 på julafton i phuket... och kommer hem den 6e... tur att man jobbar så man är lite sysselsatt, hehe ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0